كفته الدجاج
صفحة 1 من اصل 1
كفته الدجاج
كفته الدجاج بالبطاطـــــــــــــــــس ...
المقاديـــــــــــــر :
دجاجة مسلوقه خاليه من العظم
2 بطاطس متوسطه الحجم مسلوقه
3 بيضات
نص كوب بقسماط
ملح _ فلفل
زيت للتحمير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الطريقــــــــــــه:
نضع الدجاج في الفرامة ونفرمها بالشكل هذا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضع البطاطس ونضرب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضع البيض والملح والفلفل ونضرب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضع البقسماط ونضرب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ممكن تحتاجون شوية بقسماط زيادة مش
مشكله حطوا بس مش كثير لغاية ما يطلع
المقدار بالشكل هذا ..
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نشكلها بالشكل الي نبغاه من الشكلين اللي في الصوره
و دحرجوهم في البقسماط
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ندخلها الثلاجه ربع ساعه وبعدين نحمرها في زيت غزير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و قدموها بالشكل هذا معاها سلطه زبادي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
والف عاااافيـــــــــــــــــــة...
المقاديـــــــــــــر :
دجاجة مسلوقه خاليه من العظم
2 بطاطس متوسطه الحجم مسلوقه
3 بيضات
نص كوب بقسماط
ملح _ فلفل
زيت للتحمير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الطريقــــــــــــه:
نضع الدجاج في الفرامة ونفرمها بالشكل هذا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضع البطاطس ونضرب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضع البيض والملح والفلفل ونضرب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضع البقسماط ونضرب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ممكن تحتاجون شوية بقسماط زيادة مش
مشكله حطوا بس مش كثير لغاية ما يطلع
المقدار بالشكل هذا ..
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نشكلها بالشكل الي نبغاه من الشكلين اللي في الصوره
و دحرجوهم في البقسماط
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ندخلها الثلاجه ربع ساعه وبعدين نحمرها في زيت غزير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و قدموها بالشكل هذا معاها سلطه زبادي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
والف عاااافيـــــــــــــــــــة...
الاميرة لارا- مشرفة على منتدى الاناقة والجمال
- الجنس :
الابراج :
عدد المساهمات : 765
تاريخ الميلاد : 31/05/1982
تاريخ التسجيل : 03/12/2010
العمر : 42
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى